

فلفل سیاه یکی از رایج ترین ادویه جات در سراسر جهان است.
این ماده با آسیاب کردن دانه های فلفل ، که انواع توت های خشک شده از انگور Piper nigrum هستند ، تهیه می شود.
طعم تند و ملایم تندی دارد که با بسیاری از غذاها خوب ترکیب می شود.
اما فلفل سیاه چیزی فراتر از یک غذای اصلی آشپزخانه است. هزاران سال به دلیل غلظت بالای ترکیبات گیاهی قوی و مفید ، “پادشاه ادویه” شناخته می شد و در طب قدیم آیورودا استفاده می شد
11 فایده فلفل سیاه برای سلامتی
-
سرشار از آنتی اکسیدان
رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که می توانند به سلول های شما آسیب برسانند. برخی از رادیکال های آزاد به طور طبیعی ایجاد می شوند – مانند زمانی که شما ورزش می کنید و غذا را هضم می کنید.
با این حال ، رادیکال های آزاد بیش از حد می توانند با قرار گرفتن در معرض مواردی مانند آلودگی ، دود سیگار و اشعه خورشید ایجاد شوند.
آسیب بیش از حد رادیکال های آزاد ممکن است منجر به مشکلات عمده سلامتی شود. به عنوان مثال ، این بیماری با التهاب ، پیری زودرس ، بیماری های قلبی و برخی سرطان ها ارتباط دارد.
فلفل سیاه سرشار از یک ترکیب گیاهی به نام پیپرین است که در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده است که دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است.
مطالعات نشان می دهد که رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها می تواند به جلوگیری یا به تاخیر انداختن اثرات مخرب رادیکال های آزاد کمک کند.
مطالعات آزمایشگاهی و جوندگان مشاهده کرده اند که مکمل های فلفل سیاه و پیپرین می توانند آسیب رادیکال های آزاد را کاهش دهند .
به عنوان مثال ، موش هایی که رژیم غذایی پرچرب به همراه فلفل سیاه یا عصاره فلفل سیاه غلیظ داشتند ، در مقایسه با موش هایی که به تنهایی از رژیم غذایی پرچرب استفاده می کردند ، پس از 10 هفته به میزان قابل توجهی نشانگرهای آسیب رادیکال آزاد در سلول های خود داشتند.
خلاصه
فلفل سیاه سرشار از آنتی اکسیدان قوی به نام پیپرین است که ممکن است از آسیب رادیکال های آزاد به سلول های شما جلوگیری کند.
-
دارای خواص ضد التهابی است
التهاب مزمن ممکن است یک عامل اساسی در بسیاری از شرایط مانند آرتریت ، بیماری های قلبی ، دیابت و سرطان باشد.
بسیاری از مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که پیپرین – ترکیب اصلی اصلی موجود در فلفل سیاه – ممکن است به طور موثر با التهاب مبارزه کند.
به عنوان مثال ، در مطالعات انجام شده بر روی موش های مبتلا به آرتریت ، درمان با پیپرین منجر به تورم کمتر مفصل و نشانگرهای التهابی خون کمتر شد.
در مطالعات روی موش ، پیپرین التهاب مجاری تنفسی ناشی از آسم و حساسیت های فصلی را سرکوب کرد.
با این حال ، اثرات ضد التهابی فلفل سیاه و پیپرین هنوز به طور گسترده در افراد مورد مطالعه قرار نگرفته است.
خلاصه
فلفل سیاه حاوی یک ترکیب فعال است که نشان می دهد باعث کاهش التهاب در حیوانات می شود. با این حال ، مشخص نیست که آیا این اثرات مشابهی روی انسان دارد یا خیر.
-
ممکن است برای مغز شما مفید باشد
در مطالعات حیوانی نشان داده شده است که پیپرین عملکرد مغز را بهبود می بخشد.
به طور خاص ، مزایای بالقوه ای را برای علائم مربوط به بیماری های دژنراتیو مغز مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون نشان داده است.
به عنوان مثال ، یک مطالعه روی موشهای مبتلا به بیماری آلزایمر نشان داد که پیپرین حافظه را بهبود می بخشد ، زیرا توزیع پیپرین موش ها را قادر می سازد تا مکرراً از پیچ و خم م maثرتری نسبت به موش هایی که ترکیب ندارند استفاده کنند.
در یک مطالعه دیگر بر روی جوندگان ، به نظر می رسید عصاره پیپرین تشکیل پلاک های آمیلوئید را کاهش می دهد ، که توده های متراکم قطعات پروتئینی آسیب زا در مغز هستند که با بیماری آلزایمر مرتبط هستند .
با این وجود ، برای تأیید اینکه آیا این اثرات در خارج از مطالعات حیوانی نیز مشاهده شده است ، مطالعات روی انسان مورد نیاز است.
خلاصه
عصاره فلفل سیاه علائم بیماریهای دژنراتیو مغزی را در مطالعات حیوانی بهبود بخشیده است ، اما برای تأیید این نتایج به مطالعات روی انسان نیاز است.
-
ممکن است کنترل قند خون را بهبود بخشد
مطالعات نشان می دهد که پیپرین ممکن است به بهبود متابولیسم قند خون کمک کند
در یک مطالعه ، موش هایی که از عصاره فلفل سیاه تغذیه کرده بودند ، پس از مصرف گلوکز نسبت به موش های گروه کنترل ، سطح قند خون خود را افزایش دادند
علاوه بر این ، 86 فرد دارای اضافه وزن که مکمل حاوی پیپرین و سایر ترکیبات را به مدت 8 هفته مصرف کردند ، حساسیت به انسولین را به میزان قابل توجهی بهبود بخشیدند – معیاری که نشان می دهد هورمون انسولین چگونه گلوکز را از جریان خون خارج می کند
با این حال ، مشخص نیست که آیا اثرات مشابهی تنها با فلفل سیاه رخ می دهد یا خیر ، زیرا ترکیبی از بسیاری از ترکیبات گیاهی فعال در این مطالعه استفاده شده است.
خلاصه
عصاره فلفل سیاه ممکن است کنترل قند خون را بهبود بخشد ، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
-
ممکن است سطح کلسترول را کاهش دهد
کلسترول خون بالا با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط است که علت اصلی مرگ در سراسر جهان است.
عصاره فلفل سیاه در حیوانات به دلیل پتانسیل آن برای کاهش سطح کلسترول مورد مطالعه قرار گرفته است.
در یک مطالعه 42 روزه ، موش هایی که رژیم غذایی پرچرب و عصاره فلفل سیاه داشتند ، سطح کلسترول خون از جمله کلسترول LDL (بد) را کاهش داده بودند. همان تأثیرات در گروه کنترل مشاهده نشد.
علاوه بر این ، اعتقاد بر این است که فلفل سیاه و پیپرین جذب مکمل های غذایی که دارای اثرات بالقوه در کاهش کلسترول هستند مانند زردچوبه و برنج مخمر قرمز را افزایش می دهد.
به عنوان مثال ، مطالعات نشان داده اند که فلفل سیاه ممکن است جذب عنصر فعال زردچوبه – کورکومین – را تا 2000 درصد افزایش دهد.
با این حال ، مطالعات بیشتری مورد نیاز است تا مشخص شود آیا فلفل سیاه دارای اثرات قابل توجهی در کاهش کلسترول در انسان است یا خیر.
خلاصه
فلفل سیاه در مطالعات بر روی جوندگان اثرات کاهش کلسترول را نشان داده و اعتقاد بر این است که جذب مکمل های بالقوه برای کاهش کلسترول را افزایش می دهد.
-
ممکن است دارای خواص ضد سرطان باشد
فرضیه محققان این است که ترکیب فعال موجود در فلفل سیاه ، پیپرین ، ممکن است خاصیت مبارزه با سرطان داشته باشد
اگرچه هیچ آزمایش انسانی انجام نشده است ، مطالعات لوله آزمایش نشان داد که پیپرین تکثیر سلول های سرطانی سینه ، پروستات و روده را کند کرده و باعث مرگ سلول های سرطانی می شود
یکی دیگر از مطالعات آزمایشگاهی 55 ترکیب از ادویه جات ترشی جات را بررسی کرد و مشاهده کرد که پیپرین از فلفل سیاه در افزایش اثر درمانی سنتی برای سرطان سینه منفی سه گانه ، تهاجمی ترین نوع سرطان موثرتر است
علاوه بر این ، پیپرین در مطالعات آزمایشگاهی اثرات امیدوار کننده ای را برای معکوس کردن مقاومت چند دارویی در سلول های سرطانی نشان داده است – موضوعی که با اثربخشی درمان شیمی درمانی تداخل دارد
اگرچه این نتایج امیدوار کننده است ، اما مطالعات بیشتری برای درک خواص بالقوه مبارزه با سرطان فلفل سیاه و پیپرین مورد نیاز است.
خلاصه
فلفل سیاه حاوی یک ترکیب فعال است که تکثیر سلول های سرطانی را کند کرده و باعث مرگ سلول های سرطانی در مطالعات لوله آزمایش شده است. با این حال ، این اثرات در افراد مورد مطالعه قرار نگرفته است.
7-10 مزایای دیگر
بر اساس تحقیقات اولیه ، فلفل سیاه ممکن است به روش های دیگر برای سلامتی مفید باشد:
-
جذب مواد مغذی را افزایش می دهد.
فلفل سیاه ممکن است جذب مواد مغذی ضروری مانند کلسیم و سلنیوم و برخی ترکیبات گیاهی مفید مانند ترکیبات موجود در چای سبز و زردچوبه را افزایش دهد.
-
ممکن است سلامت روده را افزایش دهد.
ترکیب باکتری های روده شما با عملکرد سیستم ایمنی بدن ، خلق و خو ، بیماریهای مزمن و موارد دیگر مرتبط است. تحقیقات اولیه نشان می دهد که فلفل سیاه ممکن است باکتری های خوب را در روده شما افزایش دهد.
-
ممکن است تسکین درد را ارائه دهد.
اگرچه هنوز روی انسان مطالعه نشده است ، مطالعات روی جوندگان نشان می دهد که پیپرین موجود در فلفل سیاه ممکن است یک مسکن طبیعی باشد
- ممکن است اشتها را کاهش دهد . در یک مطالعه کوچک ، 16 فرد بزرگسال پس از نوشیدن یک نوشیدنی حاوی فلفل سیاه در مقایسه با آب طعم دار ، کاهش اشتها را گزارش کردند. با این حال ، سایر مطالعات اثرات مشابهی را نشان ندادند.
خلاصه
فلفل سیاه جذب مواد مغذی ضروری و ترکیبات مفید گیاهی را افزایش می دهد. طبق تحقیقات اولیه ، ممکن است سلامت روده را افزایش دهد ، درد را کاهش داده و اشتها را کاهش دهد.
-
ادویه همه کاره
فلفل سیاه به یکی از غذاهای اصلی آشپزخانه در سراسر جهان تبدیل شده است.
با گرمای ظریف و طعم تند خود ، همه کاره است و تقریباً می تواند هر غذای خوش طعم را تقویت کند.
مقداری فلفل سیاه می تواند چاشنی خوشمزه ای برای سبزیجات پخته ، غذاهای ماکارونی ، گوشت ، ماهی ، مرغ و بسیاری دیگر باشد.
همچنین با سایر ادویه های مفید از جمله زردچوبه ، هل ، زیره ، سیر و پوست لیمو ترکیب خوبی دارد.
برای یک ضربه بیشتر و کمی ترد ، سعی کنید توفو ، ماهی ، مرغ و سایر پروتئین ها را با دانه های فلفل درشت آسیاب شده و ادویه های اضافی بپوشانید.
خلاصه
فلفل سیاه دارای حرارت ملایم و طعم تند است که آن را به یک غذای خوشمزه تقریباً برای هر غذایی تبدیل می کند.
نتیجه نهایی
فلفل سیاه و پیپرین ترکیب فعال آن ممکن است دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی باشد.
مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که فلفل سیاه ممکن است سطح کلسترول ، کنترل قند خون و سلامت مغز و روده را بهبود بخشد.
علیرغم این یافته های امیدوارکننده ، برای درک بهتر فواید سلامتی فلفل سیاه و عصاره های غلیظ آن ، مطالعات بیشتری بر روی انسان مورد نیاز است.
صرف نظر از این ، این طعم دهنده همه کاره ارزش افزودن به برنامه آشپزی روزانه شما را دارد ، زیرا طعم جسورانه آن تقریباً برای هر ظرفی عالی است.
شما میتونید از طریق تماس با شماره 09104008502 مشاوره رایگان دریافت نموده و یا سفارش خرید فلفل سیاه خود را انجام دهید.