

مردم می توانند چای زنجبیل را با استفاده از زنجبیل تازه یا چای کیسه ای که در فروشگاه خریداری شده است ، تهیه کنند. اگرچه زنجبیل به طور کلی بی خطر است ، برخی از افراد ممکن است پس از مصرف عوارض جانبی خفیفی مانند اسهال ، گاز و درد شکم را تجربه کنند.
این مقاله عوارض جانبی بالقوه چای زنجبیل را در کنار برخی مزایای احتمالی مورد بحث قرار می دهد.
همچنین به بررسی ایمنی مصرف چای زنجبیل در دوران بارداری می پردازد
اثرات جانبی چای زنجبیل
طبق یک بررسی سیستماتیک در سال 2019 ، منبع معتبر ، زنجبیل می تواند عوارض جانبی خفیفی ایجاد کند. با این حال ، این نادر است.
برخی از عوارض جانبی – مانند سوزش سر دل ، اسهال و ناراحتی شکمی – ممکن است زمانی رخ دهد که فرد بیش از 5 گرم (گرم) منبع معتبر آن را در روز مصرف کند.
در بخش های زیر این عوارض جانبی بالقوه با جزئیات بیشتری بررسی خواهد شد.
سوزش سردل
سوزش سر دل به دلیل رفلاکس اسید ایجاد می شود که باعث احساس سوزش در قسمت زیر سینه می شود.
در یک بررسی سیستماتیک در سال 2020 ، از 109 مطالعه و بررسی 16 مورد ، 16 مورد از سوزش سر دل به عنوان یک عارضه جانبی نامطلوب گزارش شد.
با این حال ، یک مقاله در سال 2014 معتقد است که مصرف 1 گرم تا 1.5 گرم زنجبیل خشک در روز می تواند در واقع به درمان سوزش سر دل کمک کند.
اثرات گوارشی
مرکز ملی سلامت مکمل و یکپارچه (NCCIH) توجه دارد که زنجبیل ممکن است باعث موارد زیر شود:
- درد شکم یا معده درد
- گاز و نفخ
- اسهال
با این حال ، طبق یک مقاله در سال 2016 ، زنجبیل می تواند تخلیه معده را افزایش دهد. این به نوبه خود می تواند به تسکین علائم درد شکم کمک کند.
همچنین ، یک مقاله معتبر در سال 2019 بیان می کند که زنجبیل می تواند فشار بر اسفنکتر تحتانی مری را کاهش دهد ، که می تواند گاز و نفخ را کاهش دهد.
خون ریزی
زنجبیل ممکن است خونریزی را تشویق کند. این به این دلیل است که ترومبوکسان پلاکت را از منبع متوقف می کند. این ماده ای است که پلاکت ها می سازند و باعث لخته شدن خون و تنگ شدن رگ های خونی می شود.
با توجه به NCCIH ، نگرانی هایی وجود دارد که ممکن است زنجبیل با داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین تداخل داشته باشد.
به همین دلیل ، افراد باید قبل از انجام عمل جراحی از مصرف زنجبیل خودداری کنند. افراد مبتلا به اختلالات خونریزی نیز باید قبل از مصرف هر نوع زنجبیل با پزشک مشورت کنند.
فواید چای زنجبیل
اگرچه چای زنجبیل می تواند عوارض جانبی ایجاد کند ، اما مزایای بالقوه ای برای سلامتی نیز دارد.
در بخشهای زیر این موارد با جزئیات بیشتری بررسی خواهد شد.
کاهش تهوع و استفراغ
Gingerols و shogaols ، که ترکیبات فعال در زنجبیل هستند ، ممکن است به رفع حالت تهوع و استفراغ کمک کنند.
در یکی از بررسی ها که در سال 2015 انجام شد ، محققان دریافتند که عصاره زنجبیل ممکن است به رفع حالت تهوع و استفراغ ناشی از بارداری و همچنین حالت تهوع ناشی از شیمی درمانی کمک کند.
یک مقاله معتبر در سال 2016 نشان می دهد که استفاده از زنجبیل ممکن است روشی ارزان ، موثر و ایمن برای تسکین تهوع و استفراغ در زنان باردار یا تحت شیمی درمانی باشد.
مسکن درد
زنجبیل همچنین ممکن است به تسکین درد کمک کرده و دارای اثر ضد التهابی باشد.
یک مطالعه معتبر 60 مرد بزرگسال مبتلا به میگرن حاد را مورد بررسی قرار داد. آنها پس از استفاده از 400 میلی گرم عصاره زنجبیل در کنار داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی تسکین دادند.
منبع معتبر نشان می دهد که زنجبیل همچنین می تواند درد قاعدگی و همچنین دردهایی را که به دلیل آرتروز ایجاد می شود ، تسکین دهد.
زنجبیل همچنین ممکن است به تسکین دردهای عضلانی کمک کند. یک مطالعه کوچک معتبر شامل 49 شرکت کننده نشان داد که زنجبیل باعث کاهش درد عضلات در ورزشکاران می شود.
کاهش وزن
چای زنجبیل ممکن است به کاهش وزن کمک کند. به عنوان مثال ، یک بررسی معتبر در سال 2018 نشان می دهد که زنجبیل ممکن است به کاهش وزن کمک کند:
- سرکوب لیپوژنز ، که فرآیند متابولیکی است که به ذخیره چربی کمک می کند
- جلوگیری از جذب چربی روده
- کنترل اشتها
کنترل بهتر قند خون
چای زنجبیل همچنین ممکن است به افراد مبتلا به دیابت نوع 2 برای کنترل بهتر قند خون کمک کند.
محققان منبع معتبری را مشاهده کردند که مصرف 2 گرم زنجبیل در روز قند خون ناشتا و سایر شاخص های حیاتی دیابت را کاهش می دهد.
به همین دلیل ، زنجبیل ممکن است در کنترل سطح قند خون نقش داشته باشد.
بهبود سلامت قلب
چای زنجبیل ممکن است به بهبود سلامت قلب و کاهش فشار خون کمک کند.
برخی از منابع معتبر نشان می دهد که مصرف روزانه زنجبیل می تواند خطر بیماریهای مزمن قلبی را با موارد زیر کاهش دهد:
کاهش فشار خون بالا
جلوگیری از حملات قلبی
کاهش کلسترول
آیا چای زنجبیل بی خطر است؟
نوشیدن چای زنجبیل بی خطر است. با این حال ، مردم باید از مصرف بیش از 5 گرم منبع مورد اعتماد در روز خودداری کنند.
NCCIH پیشنهاد می کند که افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا هنگام استفاده از زنجبیل باید محتاط باشند. زیرا ممکن است جریان صفرا را افزایش دهد.
در دوران حاملگی
یک مطالعه معتبر 1020 نفر را که از زنجبیل در دوران بارداری استفاده می کردند مورد بررسی قرار داد. محققان نتیجه می گیرند که استفاده از زنجبیل در دوران بارداری احتمال موارد زیر را افزایش نمی دهد:
- مرده زایی
- وزن کم هنگام تولد
- زایمان زودرس
نمره پایین آپگار ، که آزمایشی برای بررسی ضربان قلب ، تون عضلانی و سایر علائم نوزاد است
با این حال ، افراد باردار هنوز باید قبل از مصرف زنجبیل با یک ارائه دهنده خدمات درمانی مشورت کنند.
طرز تهیه چای زنجبیل
یک فرد می تواند چای زنجبیل را با استفاده از کیسه های چای خریداری شده در فروشگاه تهیه کند. با این حال ، اگر آنها می خواهند چای زنجبیل خود را تهیه کنند ، می توانند این کار را با استفاده از:
زنجبیل تازه : تکه های نازک زنجبیل را برای چند دقیقه بجوشانید.
زنجبیل خشک : آب جوش را روی زنجبیل خشک بریزید و بگذارید چای دم بکشد.
پودر زنجبیل : مقدار کمی پودر زنجبیل را در مقداری آب جوش هم بزنید.
خلاصه
عوارض جانبی چای زنجبیل ممکن است در افراد مختلف متفاوت باشد. ممکن است باعث سوزش سر دل ، ناراحتی معده ، اسهال و نفخ شود.
اگرچه چای زنجبیل دارای عوارض جانبی متعددی است ، اما ممکن است طیف وسیعی از فواید را نیز شامل شود:
- مسکن درد
- کنترل بهتر قند خون
- کاهش تهوع ناشی از تهوع صبحگاهی و شیمی درمانی
- بهبود سلامت قلب
- کاهش فشار خون بالا
با این حال ، افراد باردار و مبتلایان به سنگ کیسه صفرا ، دیابت یا فشار خون بالا باید قبل از استفاده از چای زنجبیل در رژیم سلامتی خود با پزشک خود مشورت کنند.
چنانچه نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر و یا قصد خرید زنجبیل دارید با شماره 09104008502 تماس باشید.